Zárszervíz ügyelet Győr éjjel-nappal! +36 30/870 2060, +36 30/381 3800

Győr-zarszerviz.hu

Zárszerelés, zárjavítás

Zárszerelés, zárjavítás Győr területén azonnali kiszállással és munkavégzéssel. Zár meghibásodása, zár elromlása esetén kérjük hívja zárszervíz szolgálatunkat bizalommal. A hívástól számítva a zászerelést 30-60 percen belül elkezdjük, az elromlott zárat rövid határidővel megjavítjuk. Zárszervíz ügyfélszolgálatunk a nap 24 órájában várja hívását Győrben és vonzáskörzetében.

Szakszerű és gyors megoldásokat kínálunk zárszerelésre. Zárszerelés garanciával, zárszerelés gyors kiszállással.

Zárszerelés nem megfelelően működő zár esetén

Zárszerelés nehezen, vagy nem megfelelően működő zárak esetén zárjavítás a nap 24 órájában. A zárjavítást érdemes idejében elvégeztetni, mert a nehezen működő zárba gyakran beletörik a kulcs megakadályozva a zár nyitását, a zár csukását. Ilyenkor a zárjavítás helyett sürgősségi zárnyitásra, zárcserére van szükség, melynek költségei gyakran magasabbak a zárszerelés költségeinél.

Zárszerelés, második zár felszerelése

A leggyakrabban azokba a lakásokba törnek be, melyeket csak egy zár véd. Zárszerelő szolgálatunk gyorsan és szakszerűen végzi el a másodlagos zárak felszerelését, mely megnöveli otthona, ingatlana biztonságát. Legfontosabb zárszerelés esetén, hogy jó minőségű zárat rakassunk be.

Zárjavítás Győr

Zárjavítás Győrben zárjavító lakatosoktól. Megbízható, gyors, szakszerű munkavégzés több évtizedes zárjavító lakatosmesmesterektől. Vállaljuk régi, működésképtelen zárak javítását, valamint korszerű zárszerkezetek javítását is rövid határidővel, sürgős esetben azonnali kiszállással. Zárjavításért Győrben hívja a Győr-Zárszervíz ügyfélszolgálatát.

Kizárta magát, elveszítette a kulcsot, becsapódott az ajtó! Hívjon minket bátran Győr bármelyik részéről.

+36 30/870 2060, +36 30/381 3800